Arhiv

odpikedoslike = Slikarska šola za vse generacije

odpikedoslike = slikarska šola za vse generacije. Kaj to pomeni? To pomeni, da se nam lahko pridružite vsi, ki vas zanima risanje, slikanje in druge oblike likovnega ustvarjanja.

In kje nas najdete? Ker trenutno nimamo lastnih prostorov, potem, ko se oblikuje zadosti velika skupina, na eni izmed šol najamemo prostor in tam izvajamo naše delavnice in tečaje, tako za odrasle kot otroke.

Za otroke je to izjemno kakovosten način preživljanja prostega časa, za starše pa trenutek, ki si ga lahko vzamejo zase in morda skočijo po opravkih ali na kavo 🙂

Kaj pa v programu naših delavnic in tečajev nudimo odraslim?

Preverite! 🙂 http://www.odpikedoslike.com/index.html

Vodja Slikarske šole odpikedoslike in Ateljeja za poslikavo interiera je Nataša Jan, akademska slikarka in mag. umetnosti.

Nataša Jan živi in ustvarja v Kranju in v Ljubljani. Za seboj ima 9 samostojnih in več kot 15 skupinskih razstav doma in v tujini.

V času študija na Akademiji za likovno umetnost je prejela Zoisovo štipendijo, med študijskim potovanjem v Salzburg na Sommerakademie für Bildende Kunst pa štipendijo sklada KulturKontakt z Dunaja.

Za seboj ima več kot 5-letne izkušnje v mentorstvu na likovnih tečajih in delavnicah, udeleženci le teh pa pripadajo tako mlajšim kot starejšim generacijam.

S Slikarsko šolo odpikedoslike uresničuje svojo vizijo mreže stacionarnih in mobilnih likovnih centrov – kreativnih točk – v katerih lahko vsak prek likovnega ustvarjanja izpolnjuje svojo željo po realizaciji na tem področju.

Najdete nas povsod v vaši bližini. Pokličite nas in izvedeli boste, kdaj pričenjamo z našimi tečaji in delavnicami nedaleč od vas.

041 650 895 ali info@odpikedoslike.com

Leave a Reply