Arhiv

Delavnice za otroke

V času šolskih počitnic naša slikarska šola odpikedoslike organizira brezplačne delavnice za otroke, pa tudi tiste malo starejše, ki vas zanima risanje, slikanje in kreativno preživljanje prostega časa… Delavnice potekajo pod vodstvom akademske slikarke Nataša Jan.

Prva se odvija od 14. – 31. julija v Mercatorjevem centru v Šiški, in sicer od pon. – pet. med 18. in 20. uro in ob sob. in ned. med 11. in 13. uro. Material in vse potrebno za ustvarjanje vas čaka že tam!

Naslednja delavnica slikarske šole odpikedoslike pa bo v sodelovanju z Zavodom za kiparstvo potekala med 4. in 14. avgustom pred Gruberjevo palačo v Ljubljani in sicer od pon. – pet. med 10. in 14. uro. Prvi teden bomo spoznavali poklic slikarja (risali, slikali,…), naslednji teden pa bomo spoznavali poklic kiparja (ustvarjali z glino). Tudi na tej delavnici vas bo ves potreben material za delo že čakal na mestu dogajanja.

Jeseni, natančneje v drugi polovici septembra, pa začnemo na ljubljanskih in kranjskih šolah s popoldanskimi otroškimi delavnicami. Vas zanima? 🙂 info@odpikedoslike.com ali 041 650 895.

Reader Feedback

2 komentarja to “Delavnice za otroke”

 • Ana says:

  Pozdravljeni!

  Ker imam sama doma nadobudne male umetnike, me zanima, kako bodo jeseni potekale delavnice na šolah. Konkretno me zanima za območje Ljubljane.
  Hvala za odgovor in veliko barv še naprej vam želim! Ana

 • admin says:

  Hvala za vaše vprašanje, Ana.
  Zadnji teden avgusta oz. začetek septembra bodo ljubljanske in kranjske osnovne šole prejele letake Slikarske šole odpikedoslike. Zainteresirani se prijavijo preko tel. 041 650 895 ali preko e-maila: info@odpikedoslike.com, mi pa vam bomo sporočili okviren začetek delavnic. Cene delavnic si lahko ogledate na http://www.odpikedoslike.com/zaotroke.html.
  V primeru, da na šoli ni zadosti interesa za izvedbo delavnic (vsaj 5 otrok, sicer maksimalno 8), bomo oblikovali skupino iz otrok, ki bi se želeli vpisati na delavnico, iz več različnih šol. Trajanje delavnic bo sprva 3 mesece, kasneje pa glede na interes obstaja možnost podaljšanja, tudi tja do konca šolskega leta, odvisno od primera do primera.
  Upam, da sem vam odgovorila na vaše vprašanje 🙂 Sicer pa me prosim kontaktirajte na 041 650 895 ali info@odpikedoslike.com

Leave a Reply