Arhiv

Tečaji risanja in slikanja na OŠ v Ljubljani, Kranju in …

Tako je. Zdaj lahko z gotovostjo napišemo, da se bodo v drugi polovici septembra – točen termin bomo določili v dogovoru z vsemi udeleženci – pričeli naši tečaji risanja in slikanja. V Ljubljani bomo tako gostovali na OŠ Ledina, v Kranju pa na OŠ Stražišče, za ostale šole pa dogovori še potekajo. Na osnovnih šolah bodo v prihodnjih dneh naši letaki vabili k vpisu tako starejše kot mlajše kreativce, in tam, kjer bo zadosti vpisa, bomo pričeli z našimi tečaji in delavnicami. Več o njih – program in cenik – lahko najdete na www.odpikedoslike.com. Prijave zbiramo skozi vse leto, vendar zaradi oblikovanja skupin v septembru priporočamo, da se vpišete čim prej: 041 650 895 ali info@odpikedoslike.com.

Za starejšo generacijo pripravljamo tečaj risanja na Ljudski univerzi v Škofji Loki.

Toliko zaenkrat. Z ažurnimi informacijami o novih lokacijah se oglasimo takoj, ko bodo le te potrjene.

Reader Feedback

2 komentarja to “Tečaji risanja in slikanja na OŠ v Ljubljani, Kranju in …”

 • jasna says:

  želim obiskovati šolo slikanja, vendar sem vezana na dopoldanski čas. Če boste imeli kdaj kakšen tah termin, me prosim obvestite( ponedeljek, torek, četrtek)
  lep pozdrav, Jasna

 • admin says:

  Spoštovana Jasna,
  hvala za vaše zanimanje za naše tečaje. Zaenkrat so res vsi termini v popoldanskem času, vendar vas bomo obvestili, če bo zadosti kandidatov tudi za dopoldanski termin.
  Vse dobro vam želimo in lep pozdrav!

Leave a Reply