Arhiv

Vpisujemooooo v otroško slikarsko šolo na OŠ Ledina!

Vsi, ki imate doma male kreativce, ki se že vajeni šolskih klopi … in jih razganja od ustvarjalnih domislic … vabljeni, da jih vpišete v našo slikarsko šolo odpikedoslike za otroke – pričnemo v ponedeljek, 22. septembra ob 16:00 na OŠ Ledina.

Naučili se bodo osnov realističnega risanja, perspektive, viziranja, kompozicije, zakonitosti barv, …

Mentorica: Nataša Jan, akad. slikarka, mag. umetnosti

Reader Feedback

2 komentarja to “Vpisujemooooo v otroško slikarsko šolo na OŠ Ledina!”

 • Nuša Romih Masnoglav says:

  Spoštovani!
  Moja desetletna hčerka bi rada obiskovala vašo slikarsko šolo na OŠ Ledina. Vljudno vas naprošam za informacijo o ceni in urniku, pa če je za Asjo še kakšno prosto mesto.
  Lep pozdrav,
  Nuša Romih Masnoglav

 • admin says:

  Pozdravljeni ga. Nuša,
  sporočilo ste nam poslali ravno pravi čas – namreč: zaradi neugodnega ponedeljkovega termina (in tudi lokacije) za nekatere starše smo se odločili, da bomo šolo prestavili – ne le terminsko, tudi lokacijsko. Tako bomo gostovali v prostorih vrtca Najdihojca in sicer v enoti Biba na Ljubeljski 16 (zemljevid si lahko ogledate pod kategorijo “Kje vse nas najdete”). Ker pa še nismo dobili termina,bomo le tega naknadno objavili. Predvidevamo, da se bo šola pričela enkrat v polovici naslednjega meseca – torej oktobra – vsekakor pa vas bomo o tem obvestili, takoj ko izvemo.
  Upamo, da lokacija za vas ne bo problem, termin pa bomo usklajevali z vsemi udeleženci, zato nam prosim sporočite, kateri dnevi vam ne ustrezajo, da bomo skupaj našli ustrezne. Vsekakor pa bo ura tam nekje po 16:00.
  Toliko zaenkrat.
  Hmmm … res daljša razlaga 🙂 In še v post jo zapišem.
  Aha, še cena – za 36 šolskih ur otroške slikarske šole: 288 EUR (že vštet 20 % DDV), ob enkratnem plačilu zneska vam pripada 10 % popust, sicer pa plačilo na 3 mesečne obroke. Prijavnico z ostalimi informacijami glede plačila dobite na 1. srečanju.
  Toliko. Za še kakšno vprašanje nas lahko tudi pokličete na 041 650 895.
  Lep dan želim tudi vam!

  Nataša Jan

Leave a Reply