Arhiv

… rišemo! Lesena figura.

Najprej opravičilo vsem mojim sredinim tečajnicam … ker je tako dolgo trajalo, da sem končno uspela sesti za računalnik.

Zdaj pa … tu so! 🙂 Fotografije del tečajnic in tečajnikov iz OŠ Stražišče in iz OŠ Ledina.

Najprej pa … “domače naloge” 🙂 Dekleta iz prve skupine so bila res pridna … 😉 Po tem, ko smo pregledale risbe in povedale, kaj moramo še popraviti, smo začele z novo “temo” – lesena figura. Prototip moške figure. Ampak res samo “prototip” 🙂

Zdaj pa –

Jožica 🙂 (vertikale na risbi so res “vertikale” – se opravičujem zaradi ne preveč dobre fotografije – moja napaka. khmm.

Saša 🙂

Beba 🙂

Snježana 🙂

Beba 🙂

Jožica 🙂

Sara 🙂

Saša 🙂

… in da bi tudi tečajnikom v Ljubljani “popestrila” študij kvadrov in valjev in ostalih reči … 😉 – sem tudi njim postavila kot model isto figuro:

Cvetka 🙂

Jaša 🙂

Matej 🙂

Deja 🙂

Ludvik 🙂

Martin 🙂

… spet … kako drugače naj zaključim kot: vedno boljši so! 😉

P.s.: risbe figur bomo dokončali na naslednjem srečanju, ko bomo na dobro postavljeno konstrukcijo – risbo – položili še sence.

Do takrat pa – vsem želim čim več časa zase … pa rišite! 😉

pa še to: bolj ko gledam svoje fotografije, bolj vidim, da bo treba nekaj ukreniti glede mojih fotografskih prijemov, saj se mi večkrat zdi, da delam slabo uslugo tečajnikom in da velikokrat odvzame moja fotografija odtenek kvalitete risarskim delom. Zato se vsem tečajnikom opravičujem. Naslednjič bom poskušala drugače. Predvsem pa – bolje. 🙂

Leave a Reply