Arhiv

Ingrid in Sara Z., Ljubljana, Tečaj risanja in slikanja (junij 2009)

Draga Nataša,
iskala sem takšen tečaj, na katerem bi lahko predvsem Sara pridobila še nekaj novih izkušenj, ki ji bodo mogoče prišle v življenju še zelo v poštev, in ga našla! S Saro sva se zelo zabavali, saj sva delali z veseljem, ker si bila ti kot človek in kot strokovnjak prava na pravem mestu. Obe s Saro sva zelo veseli in se ti resnično in iskreno zahvaljujeva za vse napotke, saj sva z veseljem risali in slikali vsakič, ko sva bili na tečaju, seveda sva z veseljem ustvarjali tudi doma. Mož ni mogel verjeti kakšne slike sva prinesli domov, saj nihče ni pričakoval tega, da nama bo tako uspelo. Vsekakor se bova vpisali na nadaljevalni tečaj v jeseni, saj želiva, da se še vidimo in skupaj ustvarjamo, ter se mogoče v določeni tehniki še izpopolnive.
Vsem, ki se še odločajo, pa lahko povem, da je tečaj resnično odličen, da se naučiš različnih tehnik risanja in slikanja, vsekakor pa odličen za otroke s posebnimi potrebami, kar se je izkazalo pri nas.
Nataša, v mojem in Sarinem imenu še enkrat iskrena hvala, slike ti bova pošiljali do septembra po e-mailu, v jeseni pa se upam ponovno vidimo.
Lep pozdrav,
Ingrid in Sara

Leave a Reply