Arhiv

Mnenje naše tečajnice Mojce H. (avgust 2017)

Poletna slikarska šola. Ure, v katerih sem se učila tako likovnih tehnik kot spoznala odlično mentorico Natašo, zanimive tečajnike različnih generacij in odkrila samo sebe na novem ustvarjalnem področju. Pozitivno sta me presenetila Natašina preprostost in iskren odnos do nas tečajnikov, kjer začutiš, kako si resnično dobrodošel. Mentor, ki je sposoben toliko znanja, spodbude in sproščene energije prenesti na svoje učence, v sebi skriva neizmerno bogastvo dobrote. Nataša je srčna, radodarna in razumevajoča oseba, ki zna  poslušati oz. slišati želje glede motiva, tehnike….in pravilno svetovati. Vsekakor so številne pohvale tečajnikov na tej strani povsem na mestu, saj so odraz mentoričine čudovite energije. Ta pa se zrcali v izvirnih izdelkih in kar je najpomembnejše, zadovoljstvu tako mladih kot starejših, ki smo vstopili v njen res prijeten atelje in včasih domov prihajali, nevedoč, malce popackani od barv, a vedno okuženi z dobro voljo.

Nataša, v veliko veselje mi je bilo te spoznati kot mentorja in kot preprosto, prijazno osebo. Se še vrnem v tvojo šolo.

In naj zaključim z Van Goghovimi besedami in morda navdih ostalim, ki še razmišljajo o uresničitvi želja: ‘I dream of painting and then I paint my dream.’

Mojca H., Ljubljana, Poletna slikarska šola, avgust 2017

Leave a Reply