Arhiv

Mnenje naše tečajnice Elizabete W. (avgust 2017)

… kar se tiče tečaja sem bila zelo pozitivno presenečena, še posebno ker nisem še nikoli držala čopiča/svinčnika/oglja,… v roki v smislu učenja slikanja/risanja. Sam tečaj je potekal zelo profesionalno. Nataša, ti si izvstna mentorica, si nas usmerjala kako sploh začeti, kje in s čim. Pokazala si nam vrste tehnik.

Bila sem med starostno mešano skupino od najmlajših do zrelih let, od klepetavih do tihih tečajnikov in Nataša, ti si z lahkoto obvladala vse situacije. Znaš strokovno in tudi po človeški plati približati delo – slikanje, da je zanimivo in navdušujoče in sem bila zelo vesela vsakega trenutka, ki sem ga doživela v tvoji šoli.

Ko vstopiš v atelje se zatopiš v slikanje, pozabiš na okolico in uro, pomembno ti je samo slikanje, opazuješ in slikaš detajle, jih popravljaš, izbiraš barve in mešaš svoje odtenke, in poskušaš narisati sebi najbolj všečno sliko. To je pozitivna, blagodejna terapija!!!

Med tečajniki se prepletajo ideje kako in kaj bi kdo narisal, slikal. Nataša strokovno sve podkrepiš ali pa svetuješ kako naprej.

Z obiskom tvoje šole Nataša in s tvojo pomočjo sem dobila res veselje do slikanja. Sem navdušena in želim nadaljevati.

Z veseljem povem prijateljem naj svoje otroke in vnuke vpišejo v tvojo šolo slikanja.

Prisrčna hvala za tvojo šolo slikanja in kar veselo naprej.

Se kmalu spet vidimo. WILLTON Beti

Leave a Reply